ΝΕΑ

Αγαπητοί γονείς

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Αγαπητοί γονείς,

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ενώ πλησιάζει η μέρα της Γέννησης του Χριστού, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή εορταστική δράση στο πνεύμα των Χριστουγέννων για:

(α) να δώσουμε μια μικρή ακτίνα ψυχική ανάτασης στα παιδιά μας ώστε να μην αισθάνονται τόσο έντονα τον, για λόγους δημόσιας υγείας, εγκλεισμό αλλά και

(β) να ενισχύσουμε την εορταστική διάθεση τους εν όψει των αγίων ημερών.

Σας παρακαλούμε να ενισχύσετε την μικρή μας πρωτοβουλία κάνοντας τα παρακάτω δύο απλά βήματα:

(1) Κάθε παιδί που είναι ενταγμένο στο ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση να γράψει μια κάρτα ευχών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Η κάρτα μπορεί να περιέχει και ζωγραφιά ή να είναι και χειροτεχνία, ότι επιθυμεί το παιδί.

(2) Στη συνέχεια να φωτογραφίσετε με το κινητό σας την κάρτα και να μας τη στείλετε μέσω Facebook στη σελίδα «Δημιουργική Μάθηση Εκπαιδευτικός Πολυχώρος» ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ».

Κάθε παιδί που θα συμμετάσχει θα λάβει ως δώρο ένα βιβλίο (μυθιστόρημα) και αυτομάτως θα λάβει μέρος σε μια κλήρωση με ένα δώρο έκπληξη! Θα υπάρξει ένα δώρο έκπληξη για κάθε δομή και οι κληρώσεις θα γίνουν στην κεντρική δομή μετά την Πρωτοχρονιά! Παρακαλούμε την προσοχή σας καθώς όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23:59.

Επίσης καθώς όλες οι κάρτες θα φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα αλλά και στο εορταστικό τεύχος της εφημερίδα μας (το οποίο κάνουμε προσπάθεια να κυκλοφορήσει πριν την Πρωτοχρονιά) παρακαλούμε να μην είναι γραμμένο μπροστά το ονοματεπώνυμο του παιδιού αλλά στο πίσω μέρος της κάρτας.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ καλέστε στο 2341070621 (για τη Δομή Κιλκίς) ή στο 2343042664 (για τη Δομή Γουμένισσας) καθημερινά από 17:00 έως 19:00.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση
Ένα όραμα χρόνων που συνδυάζει
την δημιουργικότητα τη μάθηση
και την αγάπη μας για τον Άνθρωπο
και ιδιαίτερα για το παιδί!

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 - 22:00
  • Σάββατο & Κυριακή Κλειστά
  • 21ης Ιουνίου 280, Κιλκίς
  • [+30] 23410 70621, Δομή Κιλκίς
  • 1ου Λόχου Ταβουλάρη 53, Γουμένισσα
  • [+30] 23430 42664, Δομή Γουμένισσας
  • kdapkilkis@hotmail.com
© 2018-2021 ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση (Κιλκίς & Γουμένισσα)