ΝΕΑ

Σύντομες σημειώσεις/οδηγίες για την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών σας παραθέτουμε κάποιες σημειώσεις/οδηγίες όσον αφορά την αίτηση σας για τη Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9549/16.7.2020)

Να σημειώσουμε ότι οι παρακάτω σημειώσεις/οδηγίες δίνονται αποκλειστικά για την ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ των αιτούντων και αποτυπώνουν την μέχρι τώρα (20/07/2020) λειτουργικότητα της εφαρμογής:

1. Απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXISNET της Α.Α.Δ.Ε. αποκλειστικά με τους κωδικούς της αιτούσας για την υποβολή της Αίτησης, και αποκλειστικά με τους κωδικούς του ετέρου μέλους για την Συναίνεση.
ΔΗΛΑΔΗ, χρειάζονται τα στοιχεία σύνδεσης και της Ωφελούμενης (μητέρας) αλλά και του συζύγου.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ δε όσον αφορά τα στοιχεία του συζύγου θα υπάρχει ένα κουμπί "Συναίνεσης" το οποίο αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι διαθέσιμο


2. Λόγω τεχνικού προβλήματος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να οριστικοποιήσετε άμεσα την αίτηση σας και θα πρέπει να επανέλθετε σε επόμενη χρονική στιγμή για έλεγχο και οριστικοποίηση της αίτησης.
ΔΗΛΑΔΗ, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή η διαδικασία της αίτησης καθώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ούτε η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ.


3. Η ΕΕΤΑΑ διασυνδέεται με το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) της ΓΓΠΣΔΔ για την άντληση στοιχείων και δικαιολογητικών από τα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ, του ΟΑΕΔ, του Μητρώου Πολιτών, ΕΡΓΑΝΗ, της ΗΔΙΚΑ ΑΕ κτλ. Αν η άντληση δεν καταστεί δυνατή ή εάν υπάρχει διαφωνία, η αιτούσα ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα δικαιολογητικά σε αρχείο pdf. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί και όπου δεν υπάρχει δυνατότητα άντλησης των δικαιολογητικών, δηλαδή για πιστοποιητικά που αφορούν αλλοδαπές ή άτομα με αναπηρία.
ΔΗΛΑΔΗ, όσα δικαιολογητικά δεν θα καταστεί δυνατόν να συλλεχθούν αυτοματοποιημένα από το σύστημα θα πρέπει να σαρωθούν/σκαναριστούν και να εισαχθούν από την Ωφελούμενη στην εφαρμογή σε μορφή αρχείου .pdf
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ακόμα η διαδικασία της αυτοματοποιημένης συλλογής των δικαιολογητικών και γι' αυτό όπως έχουμε ήδη αναφέρει δεν μπορεί να γίνει "Οριστική Υποβολή" αλλά επίσης δεν είναι διαθέσιμη ΑΚΟΜΑ ούτε η δυνατότητα επισύναψης των αντίστοιχων δικαιολογητικών.

Προτείνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα των δομών μας, να υποβάλλεται το ερώτημα σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τις δομές μας καθημερινά από 08:00 έως 16:00 ή να μας στείλετε μήνυμα στο facebook και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Δομή Κιλκίς: 23410 70621
Δομή Γουμένισσας: 23430 42664

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!

Γιατί η Δημιουργία είναι Χαρά … Γιατί η Μάθηση είναι Δύναμη

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση
Ένα όραμα χρόνων που συνδυάζει
την δημιουργικότητα τη μάθηση
και την αγάπη μας για τον Άνθρωπο
και ιδιαίτερα για το παιδί!

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 - 22:00
  • Σάββατο & Κυριακή Κλειστά
  • 21ης Ιουνίου 280, Κιλκίς
  • [+30] 23410 70621, Δομή Κιλκίς
  • 1ου Λόχου Ταβουλάρη 53, Γουμένισσα
  • [+30] 23430 42664, Δομή Γουμένισσας
  • kdapkilkis@hotmail.com
© 2018 ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση