ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Εμείς

Το Κ.Δ.Α.Π. Δημιουργική Μάθηση είναι Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δηλαδή δομή όπου παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών απασχολούνται δημιουργικά εκτός σχολικού ωραρίου κατά τις απογευματινές ώρες.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, μέσω νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και τεχνικών, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, διαμέσου αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων ή ακόμη και μέσω παιχνιδιού λόγου και αριθμών, στοχεύοντας στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, μέσα από ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες.

Η επιστημονική-παιδαγωγική ομάδα μας αποτελείται από επιστήμονες οι οποίοι διαθέτουν επιστημονική και πιστοποιημένη παιδαγωγική & ανδραγωγική εμπειρία άνω των 15 ετών.
Πέρα των τυπικών προσόντων, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας διακρίνεται για το μεράκι της αλλά και τη διάθεση της να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας αλλά και για εσάς!
Τέλος να αναφέρουμε ότι οι χώροι μας απολυμαίνονται τακτικά και ότι υπάρχει προσωπικό καθαριότητας καθόλου τη διάρκεια της λειτουργίας των δομών μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε τη συνεργασία μας για το όφελος των παιδιών μας!

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση
Ένα όραμα χρόνων που συνδυάζει
την δημιουργικότητα τη μάθηση
και την αγάπη μας για τον Άνθρωπο
και ιδιαίτερα για το παιδί!

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 - 22:00
  • Σάββατο & Κυριακή Κλειστά
  • 21ης Ιουνίου 280, Κιλκίς
  • [+30] 23410 70621, Δομή Κιλκίς
  • 1ου Λόχου Ταβουλάρη 53, Γουμένισσα
  • [+30] 23430 42664, Δομή Γουμένισσας
  • kdapkilkis@hotmail.com
© 2018-2021 ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση (Κιλκίς & Γουμένισσα)